Friday, 24 June 2016

Peniaga, Pengusaha kedai makan dan restoran, cadangan menu makanan

Pemilik kedai makan atau restoran

Mempunyai perniagaan berasaskan makanan

Mencari menu makanan atau tambahan menu makanan

Meningkatkan lagi kepelbagaian makanan di kedai anda

Makanan yang mudah disediakan

carapenyeidaan
http://pedeylokching.blogspot.my/2016/03/cara-menyediakan-pedey-lokching-ustazah.html

1. Defrost - Nyahbeku / defrost lokching pada suhu bilik / panas selama 30 - 60 minit.
2. Heat-Up - Panaskan lokching di dalam kuali / pan yang telah dipanaskan sehingga lokching kembang dan kelihatan masak (2-3 minit).
3. Melt-Down - Panaskan sos pencicah istimewa lokching di dalam kuali / pan yang telah dipanaskan sehingga sos cair sepenuhnya.
4. Ready - Lokching telah pun sedia untuk dinikmati bersama keluarga dan rakan-rakan. Enjoy!





Mempunyai potensi untuk menjana keuntungan
berpeluang menjana dari RM65 ke RM130 sehari

sebulan dari RM1950 ke RM3900 hanya dengan penjualan lokching sahaja

call / mesej / whatsapp 016 2796 754 untuk keterangan lanjut

*bergantung kepada strategi penjualan dan beberapa keadaan lain


Lokching / Satay Ikan Ustazah










Satay Ikan merupakan satu produk makanan yang berasal daripada negara Thailand. Satay Ikan thai-style ini juga lebih dikenali sebagai Lokching di negeri pantai timur dan perkataan Lokching berasal dari negara Thailand.

Lokching diproses menggunakan isi ikan, tepung kanji, garam dan bahan common yang lain dan dibentuk seperti bebola.

Lokching ini diproses di kilang di Kelantan oleh pengusaha muslim dan produk adalah selamat dimakan oleh orang islam.

Lokching ini diedarkan dalam keadaan sejuk beku, pengguna hanya perlu nyahbekukan lokching dan hanya panaskannya di dalam kuali atau pan tanpa menggunakan minyak. 

Lokching ini diedarkan bersama sos pencicah lokching istimewa ala Thai.